Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka z Hriešneho tanca ukázala dcéru: Veď je úplne iná ako Baby!

Jennifer Grey Zobraziť galériu (11)
Jennifer Grey (Zdroj: Instagram JG)

LOS ANGELES - Jennifer Grey (58) bude už navždy spätá s filmom Hriešny tanec, v ktorom stvárnila jednu z hlavných úloh. V čase nakrúcania mala 27 rokov a pred kamerami hrala zamilovanú stredoškoláčku. Prvé lásky zrejme v súčasnosti prežíva aj jej dcéra Stella Gregg (16), ktorú herečka nedávno vzala do spoločnosti. Čo poviete, ponáša sa na svoju slávnu maminu?

Hoci je dnes z herečky Jennifer Grey šarmantná dáma, ktorá má na krku 60-tku a vyzerá skvele, v mladosti bola skôr škaredým káčatkom. Ako prezrádza pohľad na jej fotku z puberty, nosila zubný strojček a mala výrazný nos. 

Jennifer Grey
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Aj napriek tomu, že Jennifer nebola prvoplánovou kráskou, stvárnila hlavnú úlohu v obľúbenom romantickom počine Hriešny tanec. Keď si pred kamerami užívala bozky a pozornosť Patricka Swayzeho... Hmmm, dodnes jej to mnohé závidia. A hoci bol výrazný nos jej poznávacím znamením, dala si ho začiatkom 90 rokov zmenšiť, čo podľa vlastných slov s odstupom času ľutuje.  

Herečka z Hriešneho tanca
Zobraziť galériu (11)

Jennifer randila s viacerými známymi mužmi. Spomenúť možno Matthewa Brodericka, či Johnnyho Deppa. Jej životnou láskou je ale režisér Clark Gregg, ktorému ako 42-ročná porodila dcéru Stellu. Promi rodinka sa začiatkom tohto týždňa ukázala v spoločnosti. Pri pohľade na fešnú tínedžerku s odhaleným bruchom nám určite dáte za pravdu, že sa so svojou mamou, keď bola v puberte, príliš nepodobá. 

Jennifer Grey s rodinou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer GreyHriešny tanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu