Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žúr tých najvplyvnejších: Krásna 14-tka, sexi JLo a komička... Bez nohavíc!

Tieto dámy na akcii rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (12)
Tieto dámy na akcii rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Rozhodne zaujali! Magazín TIME pravidelne zverejňuje stovku najvplyvnejších ľudí roka. Pri tej príležitosti tiež usporadúva párty, na ktorú sa prídu mnohí z nich zabaviť. Inak tomu nebol ani teraz. Na červenom koberci zažiarila napríklad herečka Millie Bobby Brown (14), ktorá rozhodne patrí medzi najmladších jedincov tohto prestížneho zoskúpenia. Speváčka Jennifer Lopez (48) si opäť užívala obdivné pohľady. No a na komičku Leslie Jones (50) tiež viacerí len čumeli.

Mnohé prestížne časopisy zostavujú rôzne zaujímavé rebríčky. Aj americký magazín TIME zverejňuje stovku najvplyvnejších ľudí. V tomto zozname sa nachádzajú jedinci z rôznych oblastí. Zaujímavé je, že tento rok sa na ňom ocitlo 45 ľudí, ktorí majú menej ako 40 rokov. 

K nim patrí napríklad aj herečka Millie Bobby Brown, ktorá si kvôli účinkovaniu v seriáli Stranger Things nechala vystrihať vlasy celkom na krátko. V priebehu rokov jej už dorástli a 14-ročná slečna sa teší stále väčšej popularite. 

Očarujúca bola aj na párty, ktorú magazín TIME usporiadal. Oblečená v bielych šatách s kvetinovou aplikáciou vyzerala priam nádherne. 

Millie Bobby Brown
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Už tradične bola neprehliadnuteľná aj speváčka Jennifer Lopez. Tá veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Maximálne odvážny bol outfit, v ktorom sa predviedla komička Leslie Jones. Hoci má táto dáma 50 rokov, smelo si trúfla na dlhšie biele sako, pod ktorým mala len spodnú bielizeň. 

Leslie Jones
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac FOTO z párty magazínu TIME nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jennifer LopezJLoLeslie JonesMillie Bobby Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu