Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svadba pracháčky a najsexi väzňa: Z toho, čo spravil svokor... Bože môj!

Jeremy Meeks a Chloe Green Zobraziť galériu (6)
Jeremy Meeks a Chloe Green (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Na topkách sme vás už informovali, že najsexi väzeň sveta Jeremy Meeks a prachatá dedička Chloe Green čakajú bábätko. V súvslosti s tým sa v ich okolí a médiách hovorí o plánovanej svadbe. A kým fešáčik s kriminálnou minulosťou by sa mal stať členom zámožnej famílie, jeho rodinné zázemie je tiež dosť bohaté... Avšak len čo sa trestnej činnosti týka!

Ešte donedávna sa o Chloe Green hovorilo v médiách ako o dcére bohatého obchodníka Philipa Greena. V posledných mesiacoch však plní stránky bulváru svojim milostným životom. Slečinku totiž zbalil model Jeremy Meeks, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal ako najsexi väzeň sveta. 

Modrooký fešák si slobodu, modelingovú kariéru a luxusný život po boku prachatej milenky užíva plnými dúškami. Začiatkom apríla ho dokonca paparazzi nafotili na večeri s budúcimi svokrovcami. S rodinou svojej lásky sa zoznámila už aj Chloe... 

A portál dailymail.co.uk sa rozhodol členov Meeksovej rodiny predstaviť aj svetu. Ako vyšlo najavo, Jeremy rozhodne nie je čiernou ovcou rodiny.

Jeremyho otec - Ray (66) už ako tínedžer šóferoval bez vodičského preukazu, bol potrestaný za krádež, predaj marihuany a nelegálne držanie zbrane. Muži zákona ho za volantom viackrát prichytili ožratého. Keď mal Jeremy len 9 mesiacov, jeho otec znásilnil a brutálne zavraždil istú ženu. Podľa medializovaných informácií jeho beštiálny útok trval 5 hodín. Ženu 36-krát bodol nožom a zadusil ju. 

Ani Meeksova matka - Kathy (63) nie je neviniatko. V roku 1998 zaútočila na tehotnú ženu. Na konte má aj finančné podvody, viackrát šoférovanie pod vplyvom alkoholu a obchodovanie s drogami.    

Aj Jeremyho súrodenci - brat Emery (39) a sestra Carmella (43) majú problém s dodržiavaním zákonov. On bol odsúdený za lúpež a tiež šoféroval pod vplyvom alkoholu. Ona má na konte menšie krádeže a držbu marihuany. 

Jeremy Meeks na nedávnej večeri s prachatými svokrovcami.
Zobraziť galériu (6)
Jeremy Meeks na nedávnej večeri s prachatými svokrovcami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jeremy Meeks zoznámil prachatú milenku so svojou rodinou.
Zobraziť galériu (6)
Jeremy Meeks zoznámil prachatú milenku so svojou rodinou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe GreenJerem Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu