Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna speváčka hore bez: Na slnku opekala silikóny!

Mel B Zobraziť galériu (9)
Mel B (Zdroj: Instagram)

DESERT HOT SPRINGS - Paparazzi si prišli na svoje! Melanie Brown (42), známa viac ako Mel B, si aktuálne užíva chvíle oddychu a sladkého leňošenia. V luxusnom rezorte sa však nevyhla pozornosti bulvárnych fotografov. Tí ju dokonca zvečnili aj vo chvíli, keď odhodila vrchný diel bikín. Pozrite sa, čo pod nimi Scary Spice skrýva!

Nemá problém! Hoci je Melanie Brown trojnásobnou mamičkou a radí sa medzi štyridsiatničky, za svoje krivky sa nemusí vôbec hanbiť. Jej fotky v bikinách, ktoré sa pravidelne objavujú v médiách, sú toho dôkazom. 

Počas aktuálnej dovolenky však členka slávnej formácie Spice Girls ukázala paparazzom aj čosi navyše. A to svoje silikónové vnady v plnej paráde. Počas leňošenia na slnku totiž speváčka bez ostychu odhodila vrchný diel bikín. 

Bulvárne médiá však okrem holého poprsia riešili aj jazvu, ktorá Mel B zostala po odstránení tetovania. V oblasti rebier mala vyznanie - Stephen, až kým nás smrť nerozdelí, máš moje srdce. Meno exmanžela si neskôr dala z kože vyrezať.     

„Urobila som to, aby mi to pomohlo uzavrieť kapitolu tohto toxického vzťahu. A hoci som jeho meno odstránila z môjho tela, násilie, ktoré na mne pachál, už nezmaže nič a nikto,” uviedla pre média slávna Scary Spice. 

Paparazzi FOTO speváčky Mel B hore bez nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Melanie BrownMel BSpice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu