Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

54 rokov a holé prsia! Takto chodí do spoločnosti exmilenka televízneho kata

Sinitta zavítala do spoločnosti s takto odhalenými vnadami. Zobraziť galériu (8)
Sinitta zavítala do spoločnosti s takto odhalenými vnadami. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Medzi hanblivky nepatrí! 54 rokov je vek, kedy sa už mnohé dámy stávajú babičkami. Speváčka Sinitta, ktorá sa zviditeľnila románikom so Simonom Cowellom (58) však má iné starosti. Napríklad, ako sa stať stredobodom pozornosti. Počas uplynulého víkendu sa jej to rozhodne podarilo. Veď, nemá veľa rovesníčok, čo by sa do spoločnosti vybrali s takmer holými prsiami.

Speváčka Sinitta síce v našich končinách nie je príliš známa, no fanúšikovia šou X Factor ju dobre poznajú. Okrem toho, že sa podieľala na tomto televíznom projekte, jej meno je späté s porotcovským katom Simonom Cowellom aj čo sa súkromia týka. 

Simon bol najskôr jej producent, avšak časom sa z nich stali milenci. V roku 2013 sa verejnosť dozvedela, že speváčka bola so Simonom tehotná. Podľa vlastných slov sa kvôli zdravotným problémom rozhodla ísť na potrat. „Simon mi bol veľkou oporou a stál po mojom boku. Pomáhal mi sa s tým vyrovnať,” odhalila po rokoch jedno zo svojich najväčších tajomstiev. 

Dnes má Sinitta 54 rokov a odvahy na rozdávanie. Počas uplynulého týždňa sa totiž ukázala v spoločnosti nahodená v tope pripomínajúcom rybársku sieť. Pod neho si nedala podprsenku a prítomným sa naskytol pohľad na jej prsia. Nemyslíte si, že je už na takéto kreácie pristará?    

FOTO speváčky v poriadne odvážnom outfite nájdete TU>>

Viac o téme: Simon CowellSinittaSinitta Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu