Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexidol Banderas TO konečne urobil... A ženy sa na neho takto lepia!

Antonio Banderas Zobraziť galériu (9)
Antonio Banderas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Hurá! Keď sa v médiách objavili fotky holohlavého Antonia Banderasa (57), zaplakalo mnoho žien. Niekdajší sexidol podstúpil nie príliš vydarenú zmenu kvôli stvárneniu Pabla Picassa. Umelec sa však pred pár dňami ukázal v spoločnosti a príjemne prekvapil tým, že si vlasy nechal konečne opäť narásť.

Na topkách sme vás už informovali, že Antonio Banderas v uplynulých mesiacoch pracoval na seráli s názvom Genius: Pablo Picasso, v ktorom stvárnil práve slávneho umelca. Kvôli nakrúcaniu musel na hlave nosiť parochňu so šedivými vlasmi a istý čas bol dokonca vystrihaný úplne. S týmto účesom nebol príliš stotožnený. Holú hlavu si maskoval rôznymi čapicami.

Sexi herec má už nakrúcanie za sebou a v týchto dňoch prezentuje spomínaný počin vo viacerých metropolách. Ako vidno na najnovších záberoch, konečne si nechal narásť vlasy. Jeho partnerka Nicole Kimpel sa stará o to, aby bol jeho šatník mladícky a švihácky. Nečudo, že počas akcie v Los Angeles sa na neho krásne ženy priam lepili...

Antonio Banderas v obkľúčení krásnych žien. Takto sa na neho lepili herečka Samantha Colley a modelka Poppy Delevingne.
Zobraziť galériu (9)
Antonio Banderas v obkľúčení krásnych žien. Takto sa na neho lepili herečka Samantha Colley a modelka Poppy Delevingne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Antonio Banderas so svojou láskou Nicole Kimpel.
Zobraziť galériu (9)
Antonio Banderas so svojou láskou Nicole Kimpel.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Antonio Banderas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu