Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Je to hrdina! Justin Bieber bránil napadnutú ženu

Justin Bieber Zobraziť galériu (4)
Justin Bieber (Zdroj: SITA/AP/Altaf Qadri)

INDIO - Kanadský spevák Justin Bieber udrel do tváre a sotil o stenu muža, ktorý na párty v rámci festivalu Coachella chytil pod krk ženu a nechcel ju pustiť.

Podľa nemenovaných zdrojov portálu TMZ, prišiel 24-ročný interpret na párty v sobotu s niekoľkými priateľmi. Medzi hosťami bol pritom napríklad aj herec Patrick Schwarzenegger. Spomínaný útočník bol zrejme pod vplyvom drog a napadnutá žena údajne bola jeho bývalá priateľka. Muža následne vyhodili, no neskôr prenasledoval SUV v presvedčení, že sa v ňom nachádzal Bieber. Do auta začal narážať, pričom kričal meno speváka. Muža potom zatkli.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, 15 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, či 23 Teen Choice Awards.

Viac o téme: FestivalHrdinaJustin BieberSpojené štátyCoachella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu