Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra veľkej hviezdy prišla na párty a.... Jej prsia sa takto pýtali von!

Paris Jackson Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson (Zdroj: profimedia.sk)

PIONEERTOWN - Vykúkali jej! Paris Jackson (20), dcéra zosnulého Kráľa popu, veľmi dobre vie, ako na seba strhnuť pozornosť. Neraz si už pomohla výstredným outfitom, ktorých má v šatníku hojne. Jeden taký prevetrala na nedávnej Dior Sauvage party. Dáme ruku do ohňa, že do očí jej nik nepozeral!

Práve dnes štartuje obľúbený a celebritami navštevovaný festival hudby a umenia známy pod názvom Coachella. Vo štvrtok v noci sa pri tej príležitosti konala párty, ktorú usporiadala značka Dior. Zúčastnili sa jej napríklad modelky Alessandra Ambrosio a Olivia Culpo, či dcéra Michaela Jacksona - Paris. 

Práve ona sa predviedla v outfite, ktorý vyvolal najviac záujmu. Kreácia modrookej krásky totiž pozostávala z výrazne zdobenej priesvitnej sukne, koženej bundy zaviazanej okolo pása a kratučkého topu, ktorý Paris ledva zakryl prsia. Keďže sa počas pózovania fotografom všelijako vykrúcala, chvíľkami hrozilo, že im ich dokonca (ne)chtiac ukáže. Napokon ale všetko ostalo na svojom mieste.

Pozornosť si ale zaslúžia aj tetovania, ktorých má teda dcéra zosnulého Kráľa popu na svojom tele hojne. Nuž, Paris nepatrí medzi dievčatá, ktoré sa rady stratia v dave...

Prsia Paris Jackson akoby chceli ísť von spod kratučkého topu.
Zobraziť galériu (8)
Prsia Paris Jackson akoby chceli ísť von spod kratučkého topu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paris Jackson rozhodne nepatrí medzi sivé myšky.
Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson rozhodne nepatrí medzi sivé myšky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu