Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najkrajšia Írka desí vzhľadom: Chudučkej speváčke zrátate rebrá!

Andrea Corr Zobraziť galériu (8)
Andrea Corr (Zdroj: Instagram)

BARBADOS - Mala by sa najesť! Andrea Corr (43), speváčka zo slávnej kapely The Corrs, bola v roku 1999 zvolená za najkrajšiu ženu Írska. Právom. Šarmu má na rozdávanie dodnes. Avšak pri pohľade na jej chudučkú postavu by nám dali asi mnohí za pravdu, že brunetke by vôbec neuškodilo, keby pár kíl pribrala.

Skupina The Corrs má na konte množstvo úspechov a kopec fanúšikov po celom svete. Úspešnú formáciu vytvorila štvorica súrodencov - Jim, Sharon, Caroline a Andrea. Práve posledná spomínaná bola vnímaná ako najkrajší článok kapely.

Brunetka je atraktívna aj dnes, keď má po 40-tke. Vďaka peknej tvári sa môže smelo ukázať nenalíčená. A hoci je Andrea dvojnásobnou mamičkou, figúru má štíhlu ako modelka. 

Speváčka sa aktuálne nachádza na Barbadose, kde sa nevyhla záujmu bulvárnych fotografov. Tým sa ju dokonca podarilo zvečniť v úsporných bikinách. Paparazzi fotky prezrádzajú, že postavička jednej z najkrajších žien Írska je až príliš chudá. Na niektorých záberoch jej totiž vidno trčiace rebrá. FOTO speváčky v bikinách nájdete TU>>

Viac o téme: Andrea CorrThe Corrs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu