Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

51-ročná herečka tromfne aj mladšie: Luxusné TELO vystavuje hrdo na obdiv!

Halle Berry Zobraziť galériu (9)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V skvelej forme! Hoci herečka Halle Berry patrí už medzi zrelé päťdesiatničky, pri pohľade na ňu tomu verí asi málkto. Navyše, v poslednom čase poriadne zapracovala na svojej postave, ktorú teraz hrdo pretŕča na sociálnych sieťach. Pozrite sa, hodiny driny stoja ozaj za to!

Chlapi ju obdivujú, pre ženy je veľkou inšpiráciou! Halle Berry je nielen talentovaná, ale aj krásna herečka. Bezchybnú pleť a dokonalé krivky by jej mohli závidieť mnohé mladšie kolegyne. Avšak ani táto päťdesiatnička nemá telo bohyne len tak zadarmo. 

Dôkazom sú fotografie z jej profilu na instagrame. Halle sa tam každý piatok prihovára svojim priaznivcom, aby sa s nimi podelila o svoje rady a tipy zo sveta fitnessu. „Mnohí sa pýtate, ako je možné, že som v priebehu rokov stále vo forme. No, svoj podiel na tom majú gény. V detstve a počas dospievania som sa venovala gymnastike a pohybu sa venujem celý život,” uviedla v úvode herečka. Tiež dodala, že spolupracovala s mnohými trénermi, avšak Peter Lee Thomas je podľa jej vlastných slov top. 

Práve spomínaný svalovec jej na fotografiách robí spoločnosť a je akýmsi sprievodcom pri jej fitness rubrike. „Najdôležitejšie je začať a sústrediť sa na to. Deň má 24 hodín, nič sa nestane, ak jednu z nich venujete športu a sebe. Nepotrebujete ísť do posilňovne. Cvičiť sa predsa dá aj doma v obývačke,” motivuje svojich fanúšikov krásna Halle Berry, ktorej krivky si môžete obzrieť na FOTKÁCH v GALÉRII>> 

 

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu