Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mariah Carey v spoločnosti: Wau! A keď uvidíte celú FOTO...

Mariah Carey Zobraziť galériu (9)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - ...dokonale zladení! Mariah Carey (48) sa pred pár dňami ukázala v spoločnosti. V doprovode svojich dvojičiek a exmanžela Nicka Cannona (37) zavítala na odovzdávanie cien Kids' Choice Awards. Pri pohľade na fotografie z podujatia nám určite dáte za pravdu, že speváčka momentálne vyzerá skvele. Za zmienku stojí aj zvyšok celebritnej rodinky. Pozrite, ako sa všetci vyobliekali!

Nedávno sme vás na topkách informovali, že Mariah Carey má opäť obdobie, keď vyzerá skvele. Svoj podiel na tom má operácia žalúdka, ktorej výsledkom je to, že speváčka večne bojujúca s jojo efektom, je o poznanie štíhlejšia. Figúrou sa pochválila aj na stránkach V Magazine. A hoci mnohí neprajníci tvrdili, že to je len výsledok retuše, umelkyňa nedávno potvrdila, že to nie je tak. 

Mariah prišla na odovzdávanie cien Kids' Choice Awards v oku lahodiacom outfite, pekne upravená a rozdávala úsmevy na všetky strany. Spoločnosť jej robila dcérka Monroe, ktorá vyzerala ako jej malá kópia. Aj speváčkin syn Moroccan outfitom zaujal. Bol totiž oblečený rovnako ako jeho otec Nick. 

Mariah Carey, Nick Cannon a ich malé kópie.
Zobraziť galériu (9)
Mariah Carey, Nick Cannon a ich malé kópie.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu