Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najhoršie FOTO speváčky Anastacie? Jej macaté stehná dali tanečníkovi poriadne zabrať!

Anastacia Zobraziť galériu (7)
Anastacia (Zdroj: Instagram)

RÍM - Toto príliš nevyšlo! Speváčku Anastaciu (49) netreba hádam nikomu predstavovať. Hoci časy svojej najväčšej slávy zažila pred rokmi, ešte stále koncertuje. A aktívna je aj v iných oblastiach. Médiá najnovšie obleteli fotky z jej tanečného vystúpenia v talianskej televíznej šou.

Pred kamerami odhalila až príliš! Anastacia sa aktuálne pripravuje na turné, ktoré je spojené s vydaním jej nového albumu Evolution. Popri tom si však našla čas, aby sa predviedla v tanečnej šou, ktorú vysiela talianska televízia.

A hoci je blondínka veľká sympaťáčka, fotografie, ktoré sa objavili v médiách, nie sú príliš lichotivé. Speváčka totiž pod úsporným kostýmom mala zarezané nohavičky, ktoré ozaj zakryli len minimum. Tanečník Mayel Fonts sa ale zapotil nielen kvôli tomu, ale tiež preto, že zdvíhať známu päťdesiatničku bolo o čosi náročnejšie, než v prípade chudučkých tanečníc. 

Anastacia zrejme z výsledných fotiek veľkú radosť nemá. „Iba 5 hodín na naučenie choreografie a trénovanie. Ale nebol čas na skúšku šiat a toto je výsledok. Ups! Ale ako sa hovorí, šou musí pokračovať,” reagovala prostredníctvom instagramu. 

FOTO z tanečného vystúpenia speváčky Anastacie nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu