Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slávna speváčka v priesvitnom: O pár dní 50-tka a ona takto?!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (8)
Kylie Minogue (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Sexi aj na staré kolená! Speváčka Kylie Minogue oslávi koncom mája 50. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie neuveriteľne. Blondíka má na tvári minimum vrások a stále sa pýši štíhlymi krivkami. Aj vďaka tomu si môže pokojne obliecť provokatívne kúsky. Jeden taký prevetrala aj pred pár dňami.

Kylie Minogue má už roky množstvo mužských priaznivcov. Nečudo. Speváčka totiž svoj sexepíl bežne predvádza na červenom koberci a vo videoklipoch. A nemení sa to ani s pribúdajúcimi rokmi. 

Paparazzi ju naposledy zvečnili oblečenú v priesvitnej blúzke, ktorá odahlila, že známa speváčka preferuje čipkovanú spodnú bielizeň. 

Hoci Kylie čoskoro oslávi 50. narodeniny, jej krivky sú stále hodné obdivu. „Necvičím pravidelne. Občas pilates, ale nie som typ človeka, ktorého by ste bežne stretli s podložkou na jógu,” prezradila v nedávnom rozhovore speváčka. „Keď som bola mladšia, viac som sa hýbala. Kdekoľvek som išla, mala som so sebou videokazety a cvičila som napríklad aj na hotelovej izbe,” dodala blondínka, ktorá podľa vlastných slov nediétuje, ale stravuje sa zdravo. 

Kylie Minogue si obliekla priesvitnu blúzku, pod ktorou jej bolo vidno čipkovanú podprsenku.
Zobraziť galériu (8)
Kylie Minogue si obliekla priesvitnu blúzku, pod ktorou jej bolo vidno čipkovanú podprsenku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie Minogue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu