Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO známej krásky z vane: Ukázala prsia - Pozrite sa na ne!

Lottie Moss Zobraziť galériu (8)
Lottie Moss (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pustila ich do kúpeľne! Lottie Moss (20), sestra známej modelky Kate Moss (44), je na sociálnych sieťach dosť aktívna. S fanúšikmi sa delí prevažne o momentky svojej peknej tváričky a rada sa pochváli aj sexi krivkami. V uplynulých dňoch sa nechala zvečniť celkom nahá a... Šup, s fotkou na net!

Kate Moss netreba nikomu predstavovať. Nemenej krásna je aj jej nevlastná sestra Lottie, ktorá by rada kráčala v jej šľapajách. Začínajúca modelka si je vedomá toho, že dnes majú veľkú moc aj fanúšikovia a sociálne siete. A tak krehko vyzerajúca blondíndka dbá o to, aby svojich priaznivcov nenudila. 

Naposledy sa s nimi podelila o provokatívne fotky priamo z vane. Intímne partie si Lottie skryla a nahé prsia nebolo vidno cez knihu, ktorú kráska držala v ruke. Na ďalšom zábere ju však odsunula. Keďže instagram nepovoľuje nahé ženské prsia, modelka si bradavky prekryla hviezdami. 

A hoci záber prešiel takouto cenzúrou, provokatívna fotka svoj účel splnila. Fantázia jej mužských fanúšikov pracovala na plné obrátky. „Hej, Lottie, netreba ti umyť chrbát?” ponúkol sa jeden z nich. „Keď ťa tam vidím, hneď by som sa pridal,” ozval sa ďalší.

Provokatívne FOTO krásnej Lottie Moss nájdete v GALÉRII>>   

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu