Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý moderátor Talentu mal nehodu: 3-ročné dievčatko skončilo v nemocnici!

Ant McPartlin Zobraziť galériu (2)
Ant McPartlin (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Jeden problém za druhým! Ant McPartlin (42), ktorý sa zviditeľnil ako moderátor šou Britain's Got Talent, v súčasnosti nemá veľa dôvodov na úsmev. K súkromým problémom najnovšie pribudli opletačky so zákonom. Hviezda televíznych obrazoviek totiž v nedeľu spôsobila autonehodu

Mohlo to skončiť tragédiou! Meno Anta McPartlina je dnes opäť spomínané vo viacerých médiách. Dôvodom je nehoda, ktorá sa prihodila v nedeľu večer. Známy moderátor strávil niekoľko hodín na policajnej stanici. Dychová skúška totiž odhalila, že mal alkohol v krvi. 

S McPartlinom bola v aute aj jeho mama. "Bol veľmi zúrivý a hlasno na ňu kričal. Ona sa ho snažila upokojiť. Ale márne," uviedla pre médiá istá slečna, ktorá bola svedkom nehody. "Pár z ďalšieho auta bol otrasený. Bolo tam s nimi aj dievčatko, ktoré mohlo mať tak tri roky,"dodala. Podľa medializovaných informácií bolo dievčatko nutné hospitalizovať.

Ant McPartlin momentálne prechádza náročným obdobím. Minulý rok bojoval so závislosťou od liekov proti bolesti. Poriadne ho ale trápi aj rozvod. S manželkou Lisou Armstrong sa po 11 rokoch rozvádzajú a keďže nemali podpísanú predmanželskú zmluvu, úspešnému moderátorovi hrozí, že príde o poriadne mastnú sumu.  

Viac o téme: Ant McPartlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu