Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paparazzi nafotili známu krásku v bikinách: Fíha, čo to brucho?!

Selena Gomez Zobraziť galériu (6)
Selena Gomez (Zdroj: SITA/AP)

SYDNEY - Pribrala! Nie je tajomstvom, že Justin Bieber (24) a Selena Gomez (25) sa znovu rozišli. Keďže sa už roky nevedia od seba definitívne odpútať, je pravdepodobné, že aj tento rozchod nenesú ľahko. Atraktívna brunetka zaháňa smútok na dovolenke v Austrálii, kde neušla pozornosti paparazzov. Tých zaujalo najmä jej zaoblené brucho.

Oporou sú im priatelia! Vyzerá to tak, že Justin Bieber a Selena Gomez nedokážu byť bez seba, ale ani spolu. Začiatkom novembra sa v médiách objavili infromácie, že opäť tvoria pár, aktuálne už ale majú za sebou ďalší rozchod. 

K príčinám a dôvodom sa ani jeden z nich nevyjadril. Keď sa však Justin nedávno ukázal v spoločnosti, nevyzeral najlepšie.  Vzhľad očividne nerieši ani Selena, ktorá si užíva chvíle oddychu s partiou kamarátov až v ďalekej Austrálii. 

Bulvárni fotografi totiž známu speváčku a herečku zvečnili v bikinách, ktoré k jej krivkám neboli príliš lichotivé. Za zmienku stojí, že Selena si viackrát chytila brucho. Nechajme sa prekvapiť, či preto, lebo sa zaň hanbila, alebo kvôli tomu, že v ňom má Justinovo dieťa. To by bolo ale poriadne prekvapenie, nie?!

FOTO pribratej Seleny Gomez nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu