Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráska z Pobrežnej hliadky ukázala prsia: Podprsenku nechala doma!

Alexandra Daddario Zobraziť galériu (9)
Alexandra Daddario (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Alexandra Daddario (32) má na konte účinkovanie vo viacerých počinoch. Spomenúť možno napríklad nové spracovanie Pobrežnej hliadky, ktoré malo premiéru minulý rok. Atraktívna herečka sa môže pochváliť nielen tip-top postavičkou, ale aj peknou tvárou a výraznými očami. Na nedávnej párty značky Dior sa jej však prítomní do nich nepozerali. Tmavovláska totiž pútala viac pozornosti odhalenými vnadami.

Alexandra Daddario rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Kým v Pobrežnej hliadke sa pred kamerami pretŕčala v plavkách, v minulosti sa predviedla aj úplne nahá. Mužské oči však tmavovláska ochotne poteší aj vtedy, keď si vyrazí do spoločnosti. 

Modrooká kráska bežne nosí outfity, pod ktorými nemá podprsenku. Jeden taký predviedla aj počas uplynulého týždňa, keď zavítala na párty značky Dior. Čierne šaty boli priesvitné v oblasti poprsia a nôh. Fotkami z akcie sa Alexandra pochválila aj na instagrame a na outfit dostala samé chvály. Ako sa provokatívne šaty páčia vám?

Alexandra Daddario si vyšla do spoločnosti v takýchto odvážnych šatách, pod ktoré si nedala podprsenku.
Zobraziť galériu (9)
Alexandra Daddario si vyšla do spoločnosti v takýchto odvážnych šatách, pod ktoré si nedala podprsenku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alexandra Daddario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu