Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž Jennifer Aniston má inú: Peknú herečku nahradila... No, posúďte sami!

Jennifer Aniston a Justin Theroux už netvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston a Justin Theroux už netvoria pár. (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Opantala ho mladšia! Len nedávno sa verejnosť dozvedla, že Jennifer Aniston (49) a Justin Theroux (46) už viac netvoria pár. A všetko nasvedčuje tomu, že dvojica si k sebe už ani cestu nenájde. V médiách sa v týchto dňoch objavili informácie, že herec už má za hviezdu seriálu Priatelia náhradu. Je ňou 25-ročná fotografka Petra Collins, ktorou je vraj úplne posadnutý.

Mladšia, ale či krajšia?! Jennifer Aniston sa viackrát ocitla v rebríčku najkrajších žien sveta. A kým o nej mnohí muži snívali, herec Justin Theorux sa s ňou v roku 2015 v tajnosti oženil. Manželstvo však tejto dvojici dlho nevydržalo.

Aktuálne sa špekuluje o tom, že sympatický herec už má za Jennifer náhradu. Je ňou 25-ročná Petra Collins. „Už nejaký čas sa stretávajú. Síce tvrdia, že sú len priatelia, ale on je ňou úplne očarený,” tvrdí zdroj z ich okolia. 

Zaujímavé je, že Petru a Jennifer spája nielen Justin Theroux. Obe sú totiž dobrými kamarátkami so speváčkou Selenou Gomez. Tá aktuálne prechádza rozchodom. S Justinom Bieberom sa už o x-krát rozišli.

Petra Collins je novým objavom Justina Therouxa.
Zobraziť galériu (6)
Petra Collins je novým objavom Justina Therouxa.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer AnistonJustin Theroux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu