Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táto Spajska to prehnala s botoxom: Chúďa, veď sa ani nedokáže usmiať!

Mel B prekvapila Zobraziť galériu (6)
Mel B prekvapila (Zdroj: SITA)

PASADENA - Všetkého veľa škodí! Toho by si mala byť vedomá aj speváčka Melanie Brown (42), ktorú preslávilo pôsobenie vo formácii Spice Girls. Pri pohľade na jej najnovšie fotky sa zdá, že to známa brunetka prehnala so skrášľujúcimi procedúrami a botoxom. Počas pózovania na čerevenom koberci, keď bola odštartovaná 13. séria šou America´s Got Talent, mala Mel B dokonca problém usmiať sa na prítomných fotografov.

Prehnala to! Zhodujú sa fanúšikovia Mel B, ktorá je znama ako speváčka, ale aj ako porotkyňa v rôznych televíznych súťažiach. V týchto dňoch beží 13. séria šou America´s Got Talent, ktorej je aj ona súčasťou. Počas slávnostného štartu nezaujala krivkami, ale skôr neprirodzene "vyžehlenou" tvárou.  

„Preboha! Prečo to tie ženy robia? Ďalšia, čo to prehnala s botoxom,” reagujú fanúšikovia prostredníctvom instagramu. „Chápem, že prišla o chlapa a pribúdajú jej roky, ale toto nie je riešenie,” pridávajú sa ďalší. 

Ktovie, či si Mel B vezme ich slová k srdcu. Možno by jej ale mohla dohovoriť aj jej 19-ročná dcéra Phoenix, ktorá jej na podujatí robila garde. Ich spoločnú FOTO nájdete v GALÉRII>>

Melanie Brown prekvapila neprirodzene vyzerajúcou tvárou.
Zobraziť galériu (6)
Melanie Brown prekvapila neprirodzene vyzerajúcou tvárou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Melanie BrownMel BSpice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu