Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce rozhodnutie hviezdnej herečky (45): S herectvom nadobro KONČÍ... Toto sú najsexi scény jej kariéry!

Cameron Diaz Zobraziť galériu (7)
Cameron Diaz

LOS ANGELES - Cameron Diaz patrí k ikonickým hollywoodskym herečkám. Objavila sa v množstve úspešných filmov, no podľa najnovších informácií si už v ďalších zrejme nezahrá. Známa americká hviezda sa totiž rozhodla, že vo svojich 45 rokoch s kariérou nadobro končí a chce sa sústrediť na rodinný život s manželom Benjim Maddenom (39). My vám teda aspoň pripomenieme najsexi scény jej kariéry!

Cameron Diaz patrí k herečkám, ktoré sa pred kamerami veľmi nevyzliekali. Nahé scény vo filmoch vyslovene odmietala. Pred pár rokmi však urobila výnimku a nechala sa prehovoriť na super sexi snímok, v ktorom sa po prvý raz ukázala tak, ako ju boh stvoril.

Šokujúce rozhodnutie hviezdnej herečky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

A divákom pohľad na jej holé telo dožičila na hodnú chvíľu. „Mám 42 rokov a už sa nebojím toho, čo si kto bude myslieť. Ani neriešim, ako sa na to budú pozerať muži. Proste: Tu ma máte, takáto som,“ povedala vtedy k odvážnym scénam herečka. 

Šokujúce rozhodnutie hviezdnej herečky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

Dnes je už jasné, že podobný pohľad sa fanúšikom charizmatickej blondínky už zrejme nikdy nenaskytne. Daily Mail totiž zverejnil informáciu, že Cameron s herectvom nadobro sekla. To pre americké médiá potvrdila aj herečkina kolegyňa a kamarátka Selma Blair, ktorá dokonca tvrdí, že sa plavovláska na filmové plátna nikdy nevráti.

Hviezda Charlieho anjelov či Niečo na tej Mary je sa vraj chce sústrediť na rodinný život s manželom Benjim Maddenom. Nie je tajomstvom, že dvojica sa snaží o dieťatko. Dokonca sa v posledných týždňoch objavili v médiách špekulácie, že by herečka už mohla byť aj tehotná. To však dvojica doposiaľ nepotvrdila. 

Viac o téme: Cameron Diaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu