Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najkrajšie prsia šoubiznisu sa vydali: Šokujúca svadba aj šaty nevesty!

Emily Ratajkowski má vraj najrajšie prsia v šoubiznise. Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski má vraj najrajšie prsia v šoubiznise. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto čakal asi málokto! Hoci sa Emily Ratajkowski (26) pravidelne pretŕča na webe nahá, jej krivky si doposiaľ mohol užívať len jej priateľ Jeff. Minulý mesiac vyšlo najavo, že dvojica sa rozišla. Modelka si však celkom rýchlo našla náhradu a aktuálne je z nej dokonca vydatá pani. Pozrite sa, na svoje pomery sa vydávala poriadne zahalená!

Emily Ratajkowski veru vie ako prekvapiť svojich fanúšikov! Atraktívna tmavovláska sa zviditeľnila účinkovaním v klipe Robina Thickeho, či vo filme Gone Girl. Za zmienku stojí aj množstvo jej polonahých fotografií, na ktorých pravidelne predvádza svoj sexepíl. Netrvalo dlho a jej prsia začali byť označované ako tie najkrajšie v šoubiznise. 

Mnohí si kládli otázku, kto je tým šťastným mužom, čo sa vedľa známej sexbomby prebúdza. Dlhší čas ním bol istý Jeff Magid, s ktorým sa ale sexbomba nedávno v tichosti rozišla. Dvojicu naposledy zvečnili spolu v novembri. Už nasledujúci mesiac zavítala Emily na basketbalový zápas v spoločnosti herca a producenta menom Sebastian Bear-McClard. A od dnešného dňa je už jeho manželkou. 

„Mám prekvapenie. Dnes som sa vydala,“ oznámila Ratajkowski prostredníctvom instagramu a pridala aj zopár fotografií. Zaľúbenci si povedali svoje "áno" počas úradného sobáša na radnici. Nezvyčajné boli nielen outfity svedkov, ale aj svadobné šaty samotnej nevesty. Modelka totiž stavila na nohavicový kostým horčicovožtej farby, ktorý doplnila čiernym klobúkom. Musíte uznať aj vy, že takáto nevesta sa teda často nevidí...

Emily Ratajkowski sa vydávala v nohavicovom kostýme. Nezvyčajné boli aj outfity svedkov.
Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski sa vydávala v nohavicovom kostýme. Nezvyčajné boli aj outfity svedkov.  (Zdroj: Instagram)

Emily Ratajkowski ako nevesta.
Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski ako nevesta.  (Zdroj: Instagram)

Emily Ratajkowski s manželom Sebastianom.
Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski s manželom Sebastianom.  (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Emily RatajkowskiJeff MagidSebastian Bear-McClard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu