Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriálová doktorka ukázala telo: Nedávno rodila, vyzerá luxusne!

Katherine Heigl Zobraziť galériu (9)
Katherine Heigl (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Klobúk dole! Herečka Katherine Heigl (39) sa koncom roka 2016 stala mamičkou vytúženého synčeka, ktorému spoločne s manželom dali meno Joshua. Materské povinnosti si sympatická blondínka užíva plnými dúškami. Popri tom však nezabúda ani na to, aby dobre vyzerala. Zhruba 14 mesiacov od pôrodu sa pýši dokonalou figúrou, ktorá si rozhodne zaslúži obdiv a pochvalu.

Katherine Heigl má na konte účinkovanie vo viacerých romantických počinoch. Spomenúť možno filmy 27 šiat, Život je raz taký, či Chceš ma, chcem ťa. Mnohí čitatelia si však pri jej mene vybavia biely plášť. Blondínka si totiž zahrala aj v seriáli Klinika Grace. 

Popri budovaní kariéry si ale túžila založiť aj rodinu. Spoločne s manželom, spevákom Joshom Kelley si adptovali dve dievčatká a koncom roka 2016 sa herečke splnil najväčší sen, keď priviedla na svet synčeka.  

Ako to už v prípade celebritných krások býva zvykom, aj ona sa chcela po pôrode dostať späť do formy. Aktuálne sa na instagrame pochválila, že sa už zbavila všetkých popôrodných kilogramov. Ako dôkaz pridala koláž fotografií, na ktorých pózuje v spodnej bielizni mesiac po narodení syna, rok a napokon aj teraz - po 14 mesiacoch od dňa D. 

„Chystám sa na dovolenku a v apríli začínam nakrúcať nový film. Vpred ma poháňala moja hlboká túžba cítiť sa fit, silno a sexi,” pripísala k sporo odetým záberom Katherine, ktorá má podľa nás priam luxusnú postavičku. Súhlasíte?

Takto sa zmenilo telo herečky Katherine Heigl v priebehu 14 mesiacov.
Zobraziť galériu (9)
Takto sa zmenilo telo herečky Katherine Heigl v priebehu 14 mesiacov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katherine Heigl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu