Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Erotické scény 52-ročnej herečky: Ona vie o SEXE všetko!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (8)
Sarah Jessica Parker (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Carrie Bradshaw vie o sexe veľa a nebojí sa opýtať! Tieto slová sú dobre známe fanúšikom počinu Sex v meste, s ktorým je neodmysliteľne spätá Sarah Jessica Parker (52). Práve ona túto obľúbenú seriálovú postavu stvárnila. Hoci posledná klapka seriálu padla v roku 2004, herečka je pred kamerami stále aktívna. A najnovšie pred nimi predviedla poriadnu divočinu.

Urobila tak v rámci seriálu Rozvod, v ktorom ako to už názov prezrádza, stvárnila ženu, ktorej skrachovalo manželstvo. V aktuálnych dieloch však tvorcovia blondínku nenechali smútiť a dopriali jej scény nabité erotikou. 

Pri pohľade na zábery je zrejmé, že 52-ročná herečka zvládla seriálový sex bez problémov. Napokon, pred kamerami sa nemilovala prvýkrát. Zaujímavé však je, že Sarah Jessica Parker nikdy nenašla odvahu na to aby sa predviedla v Evinom rúchu. 

„Myslím si, že je skvelé, keď to ženám nerobí problém a cítia sa tak pohodlne. Je to ich voľba,” reagovala v minulosti na margo toho herečka. Tiež priznala, že ju neraz chceli vyzliecť. „Môj agent mi povedal, že ak ma budú niekedy do niečoho nútiť, čo mi nebude po vôli, tak to jednoducho nemám robiť,” dodala Sarah Jessica Parker, ktorá aj napriek tomu patrí medzi úspešné herečky.   

Sarah Jessica Parker sa posteľných scén nebojí.
Zobraziť galériu (8)
Sarah Jessica Parker sa posteľných scén nebojí.  (Zdroj: HBO)

Viac o téme: Sarah Jessica ParkerSex v mesteSex In The City
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu