Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka šokovala malú dcérku: Mami, veď ty nemáš gate!

Blake Lively s dcérkou James. Zobraziť galériu (6)
Blake Lively s dcérkou James. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Pobavila! Blake Lively (30), známa najmä účinkovaním v seriáli Gossip Girl, je nielen krásna žena, ale za zmienku stojí aj jej štýl obliekania. Tým inšpiruje mnohé ženy po celom svete a módnou políciou je za svoje outfity často chválená. Jej 3-ročná dcérka však pre jej kreácie zatiaľ nemá pochopenie. Nedávno ju napríklad šokovalo, že jej slávna mamina si to do ulíc namierila bez nohavíc.

Niet nad detskú úprimnosť! Svoje by o tom vedela hovoriť aj herečka Blake Lively, ktorá má s nemenej slávnym manželom Ryanom Reynoldsom dcérky James a Ines. Že jej malé princezné často vyčaria úsmev na tvári, potvrdzuje aj príhoda, s ktorou sa kráska podelila na instagrame. 

Atraktívna plavovláska zverejnila fotku svojho outfitu, ktorý pozostával z pletených šiat, šnúrovacích čižiem a kabátu. „Skutočný príbeh: Keď sa zatvárali dvere výťahu, moja dcéra na mňa zakričala - Och nie, mama, zabudla si si nohavice!” pripísala k fotke Blake Lively, ktorá touto historkou pobavila mnohých fanúšikov. Nechajme sa prekvapiť, s čím príde nabudúce. 

Blake Lively v štýlovom outfite, ktorý na jej dcérku pôsobil dojmom, akoby si zabudla nohavice.
Zobraziť galériu (6)
Blake Lively v štýlovom outfite, ktorý na jej dcérku pôsobil dojmom, akoby si zabudla nohavice.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Blake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu