Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná milenka len v negližé: Známy spevák má doma túto nádheru. Pribudne ďalšia!

April Love Geary Zobraziť galériu (9)
April Love Geary (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ten sa teda má! Spevák Robin Thicke (40) má po svojom boku mladučkú milenku April Love Geary (23), ktorá nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Tehotenstvo si užíva plnými dúškami a treba uznať, že budúca mamička vyzerá s guľatým bruškom skvele. Dokazujú to aj provokatívne fotky, ktoré najnovšie nafotila. Čo myslíte, zdedí dievčatko, ktoré má prísť na svet už čoskoro, krásu po mame?

Modelka známa pod menom April Love Geary má síce len 23 rokov, no už čoskoro sa stane mamičkou. „Úprimne, tehotenstvo si užívam a neexistuje nič iné, k čomu by som ho prirovnala. Zbožňujem každý jeden kopanec (aj keď mi práve tlačí na močový mechúr), páči sa mi, keď cítim jej štikutku a neviem sa už dočkať dňa, keď sa konečne stretneme,” poznamenala na margo požehnaného stavu milenka speváka Robina Thickeho. 

Dvojici by sa malo narodiť dievčatko, ktorému plánujú dať meno Mia. Ak zdedí krásu po mame, Robin bude mať čo robiť, aby ju v budúcnosti ochránil pred nápadníkmi. April Love Geary je totiž pekná žena a pod vplyvom tehotenských hormónov akoby ešte viac skrásnela.   

Ako väčšina tehotných hviezdičiek, aj ona nafotila zábery, ktoré jej budú toto čarovné obdobie je života pripomínať. Pred objektívom pózovala v čipkovanom negližé a výsledok ozaj stojí za to. Presvedčte sa o tom na vlastné oči v GALÉRII>>

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu