Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Život známeho komika už nikdy nebude rovnaký: Detaily smrti jeho synčeka (†2) vás rozplačú!

Rob Delaney Zobraziť galériu (5)
Rob Delaney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ide sa zblázniť od žiaľu! Americký herec a komik Rob Delaney (41) je zvyknutý ľudí zabávať a rozdávať okolo seba smiech. V týchto dňoch však prežíva veľmi smutné chvíle. Jeho synček Henry totiž prehral svoj boj so zákernou rakovinou. Dvojročný chlapček si toho počas svojho krátkeho života musel veľa vytrpieť... Svedčia o tom aj slová zdrveného otca na sociálnych sieťach.

Obrovská bolesť! Smrť milovaného človeka je vždy bolestivá. Ak ide o vaše dieťa, tak obvzlášť. Svoje by o tom vedel hovoriť americký herec a komik Rob Delaney, ktorý je spätý so seriálmi Burning Love a Catastrophe. Ten momentálne prechádza vlastnou životnou katastrofou - v januári totiž zahynul jeho malý synček Henry.

O smutné správy sa podelil s fanúšikmi prostredníctvom odkazu na facebooku. Ako Rob prezradil, Henry po svojich prvých narodeninách neustále zvracal a chudol. Verdikt lekárov bol hrozný - nádor na mozgu. Chlapček absolvoval operáciu a náročnú liečbu. V jeseni sa však rakovina vrátila a začiatkom tohto roka svoj boj prehral.

„Sme zdrvení. Henry bol naša radosť. Bol šikovný, zábavný, nezbedný. Prežili sme spolu toľko úžasných dobrodružstiev. Nádor a operácia mu spôsobili výrazné telesné postihnutie, ale on sa rýchlo naučil znakovú reč a mal vlastnú metódu ako sa dostať z bodu A do bodu B posúvaním sa po jeho krásnom malom zadočku. Jeho chuť žiť a milovať bola veľmi veľká,” poznamenal zdrvený otec.

Známy komik sa pri tej príležitosti poďakoval všetkým, ktorí pomáhali jeho rodine tieto náročné chvíle prekonať. Nevynechal ani svoju manželku a starších synov. „Len vďaka nim sa snažím nezblázniť od žiaľu,” dodal Rob, ktorý azda prvýkrát svojich priaznivcov nepobavil, ale veľmi zarmútil.

Rob Delaney si svoje súkromie stráži. Toto je jedna z mála súkromných fotiek, ktoré nájdete na sociálnych sieťach. Pózuje na nej so synčekom Henrym.
Zobraziť galériu (5)
Rob Delaney si svoje súkromie stráži. Toto je jedna z mála súkromných fotiek, ktoré nájdete na sociálnych sieťach. Pózuje na nej so synčekom Henrym.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rob Delaney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu