Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna Griffith na Opernballe: Staré šaty a... Tak toto muselo byť nepríjemné!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (7)
Melanie Griffith (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Domov si odnesie nielen príjemné spomienky! Včera večer sa v susednom Rakúsku konal prestížny Opernball, kde bola najväčšou hviezdou Melanie Griffith (60). Hollywoodska herečka rozdávala úsmevy na všetky strany, avšak výberom róby príliš neohúrila. Čierne šaty, ktorá mala na sebe, vraj majú už 20 rokov. Médiá ale intenzívne riešia aj jej stretnutie s Cathy Lugner (28) - exmanželkou pracháča Richarda Lugnera (85), ktorému robila slávna blondínka garde.

Nie je tajomstvom, že rakúsky podnikateľ Richard Lugner si na honosný Opernball pozýva celebritné dámy. Tento rok prijala jeho pozvanie herečka Melanie Griffith, ktorá tak podľa vlastných slov urobila na odporúčanie kamarátky Goldie Hawn. Jej spoločnosť si stavebný magnát kúpil minulý rok. Po udalostiach spred pár hodín je však dosť pravdepodobné, že Melanie už svoje rozhodnutie oľutovala.  

Prestížneho podujatia sa totiž zúčastnila aj Lugnerova exmanželka Cathy, ktorá tam prišla ako redaktorka. S mikrofónom prenasledovala aj bývalého manžela, ktorému bez rozpakov položila otázku, ako je na tom jeho milostný život. „Ty nemôžeš Melanie konkurovať,” poznamenal Richard. Toho strážili traja ochrankári, no mladá blondínka sa k nemu i tak dostala. „Stará sa o seba viac, než ty,” reagoval smerom k bývalke. Na Melanie bolo vidno, že vzniknutá situácia jej je dosť nepríjemná. 

Aj napriek tomuto incidentu sa však herečka dobre zabávala. Ocenil to aj samotný Lugner. „Bola najlepším hosťom, akého som doposiaľ mal. Predtým bola mojím najobľúbenejším hosťom Sophia Loren, potom Goldie Hawn, ale teraz je to už Melanie,” poznamenal podnikateľ. Nechajme sa prekvapiť, koho pozve na Opernball budúci rok. 

Melanie Griffith sa ocitla v nepríjemnej situácii, keď sa k nim priblížila Lugnerova exmanželka Cathy
Zobraziť galériu (7)
Melanie Griffith sa ocitla v nepríjemnej situácii, keď sa k nim priblížila Lugnerova exmanželka Cathy  (Zdroj: profimedia.sk)

Melanie Griffith sa predviedla v šatách od tuniského navrhára Azzedine Alaia, ktoré podľa medializovaných informácií majú už 20 rokov
Zobraziť galériu (7)
Melanie Griffith sa predviedla v šatách od tuniského navrhára Azzedine Alaia, ktoré podľa medializovaných informácií majú už 20 rokov  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie GriffithRichard LugnerCathy LugnerOpernball 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu