Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO nahých sestier terčom kritiky: Tak TOTO je poriadne divné!

Bella a Gigi. Zobraziť galériu (10)
Bella a Gigi. (Zdroj: British Vogue)

LONDÝN - Nešetrili ich! Sestry Gigi (22) a Bella (21) Hadidové sa tešia slušnej popularite. Nečudo, že ich tvorcovia magazínu British Vogue oslovili, aby pre ich časopis pózovali. Reakcie verejnosti sú však dosť rozpačité. Modelky sa totiž pred objektívom vyzlieli donaha. A kritiku schytali krásky aj za čosi iné!

Keď začala Gigi Hadid pôsobiť v modelingu, všetci boli nadšení jej milou tváričkou, či dokonalými krivkami. Netrvalo dlho a v jej šľapajách sa rozhodla kráčať aj o 18 mesiacov mladšia sestra Bella. V najnovšom vydaní magazínu British Vogue sa blondínka vyjadrila, že má stále potrebu ju chrániť. „Som na ňu veľmi hrdá. Urobila by som pre ňu asi čokoľvek,” poznamenala v rozhovore Gigi.  

Oveľa viac rozruchu však vyvolala spoločná fotografia prominentných sestier. Modelky pred objektívom zhodili šaty aj spodnú bielizeň a predviedli sa tak, ako ich Boh stvoril. „Táto fotka vo mne vyvoláva dosť čudné pocity. Som jediný, komu to pripadá divné?” pýtal sa na instagrame jeden z fanúšikov krásnych sestier. A rozpačitých reakcií bolo veru viac.

Búrlivé reakcie vyvolala aj grafická úprava fotky. Podľa viacerých názorov sa totiž Bella na seba príliš nepodobá. Celú FOTO nahých sestier Hadidových nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Gigi HadidBella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu