Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posteľ známeho herca zohrieva mladá milenka: Jej nahé FOTO je na webe!

Dennis Quaid a Santa Auzina Zobraziť galériu (8)
Dennis Quaid a Santa Auzina (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Šaty nepotrebuje! Herec Dennis Quaid (63), ktorý bol v minulosti ženatý aj s hviezdnou Meg Ryan (56), sa vo svojom zrelom veku určite nenudí. O zábavu sa mu totiž stará o 33 rokov mladšia milenka Santa Auzina. Tá rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Pozrite!

Týmto telom mu poplietla hlavu! Americký herec a hudbník Dennis Quaid mal vždy slabosť na pekné ženy. Dokazuje to aj fakt, že bol ženatý celkovo trikrát. Najskôr povedal svoje "áno" herečke P.J. Soles, o pár rokov neskôr Meg Ryan, ktorá mu porodila syna, v roku 2004 sa stala jeho manželkou Kimberly Buffington. Tú zhruba pred dvoma rokmi vymenil za o polovicu mladšiu milenku. 

A hoci reakcie verejnosti na hercov aktuálny vzťah sú rôzne, Santa Auzina svetu rada dokazuje, akí sú spolu šťastní. Na instagrame pravidelne zverejňuje spoločné momentky, či zábery na ktorých sa bozkávajú. 

Blondínka však počas uplynulého týždňa zverejnila na internete pomerne šokujúci záber. Pózuje na ňom totiž úplne nahá. Pikantnú FOTO prominentnej milenky nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Dennis QuaidSanta Auzina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu