Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rakúsky pracháč (85) zbalil o 58 rokov mladšiu samičku, jeho ex sa otŕča na webe polonahá!

Richard Lugner a Cathy Schmitz sa zosobášili v roku 2014. Ich manželstvo trvalo len 809 dní. Zobraziť galériu (8)
Richard Lugner a Cathy Schmitz sa zosobášili v roku 2014. Ich manželstvo trvalo len 809 dní. (Zdroj: isifa)

VIEDEŇ - On sa chváli milenkou, ona telom! Richard Lugner (85) je dobre známy aj v našich končinách. Rakúsky milionár totiž každoročne navštevuje prestížny viedenský Opernball s nejakou celebritou a preslávil sa aj pompéznou svadbou s výrazne mladšou zlatokopkou - playmate Cathy Schmitz (28). Dvojica sa koncom roka 2016 rozviedla. A zatiaľčo sa deduško pretŕča v spoločnosti s novou milenkou, jeho exmanželka zásobuje sociálne siete pikantnými fotkami.

Richard Lugner má rád spoločnosť krásnych žien. Veď každý rok si na prestížny Opernball pozýva nejakú slávnu celebritu. K Paris Hilton, Kim Kardashian, Pamele Anderson, Brooke Shields, či Goldie Hawn by sa tento rok mala pridať Melanie Griffith. 

Slávna blondínka však zrejme nebude jedinou dámou, ktorá si bude užívať pracháčovú pozornosť. Lugner totiž v lete spoznal 27-ročnú Mníchovčanku Jasmin. Ako zamilovaný pár sa v týchto dňoch predviedli fotografom a pred objektívmi si dokonca vymieňali nežnosti. 

Kýn Lugnerovu posteľ zohrieva výrazné mladšia slečinka, všetko nasvedčuje tomu, že periny jeho exmanželky Cathy zívajú prázdnotou. Blondínka sa totiž novým vzťahom doposiaľ nepochválila. Avšak svoje polonahé telo pretŕča na internete hádam každý deň. 

FOTO Lugnerovej novej lásky a pikantné ZÁBERY jeho exmanželky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Richard LugnerCathy Lugner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu