Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stará herečka tromfla dcéru a tie dve... Jáj, to je trapas!

Goldie Hawn a Kate Hudson na červenom koberci. Zobraziť galériu (20)
Goldie Hawn a Kate Hudson na červenom koberci. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bolo sa na čo pozerať! Kým nedávne odovzdávanie Zlatých glóbusov sa nieslo v znamení čiernych rób, nedeľné podujatie, kde sa rozdávali ceny hereckej asociácie, bolo poriadne rozmanité. Na farebné kreácie stavili napríklad herečky Goldie Hawn (72) s dcérou Kate Hudson (38), ktorá však v porovnaní so slávnou maminou príliš neohúrila. Na červenom koberci sa ale predviedli aj dve dámy, ktorým sa prihodil nepríjemný trapas.

Ako sme vás na topkách informovali, celebritné dámy sa na odovzdávanie Zlatých glóbusov obliekli do čiernej farby. Podporili tak kampaň zameranú na boj proti sexuálnemu násiliu. Túto nedeľu sa rozdávali ocenenia SAG Awards, kam už hviezdne krásky prišli nahodené vo farbách a flitroch. 

FOTOGALÉRIU z odovzdávania cien SAG Awards nájdete TU>>

Stálicami červeného koberca sú herečky Goldie Hawn a Kate Hudson. Mladšia z nich sa obliekala do pomerne gýčovej róby, vďaka čomu ju viaceré médiá zaradali medzi najhoršie oblečené celebrity podujatia. Jej 72-ročná mama však v porovnaní s ňou stavila na jednoduchosť a vyzerala fantasticky. 

Goldie Hawn s dcérou Kate Hudson.
Zobraziť galériu (20)
Goldie Hawn s dcérou Kate Hudson.  (Zdroj: SITA)
     

Očarujúca bola aj herečka Allison Janney, ktorá zažiarila v metalických šatách. Na červenom koberci sa jej však prihodil trapas. Podobné šaty si totiž obliekla jej kolegyňa Natalie Zea. Obe dámy si tak v ten večer prežili nočnú moru každej ženy. Stretnúť na prestížnom podujatí dámu v podobnom outfite totiž nie je vôbec príjemné...

Allison Janney
Zobraziť galériu (20)
Allison Janney  (Zdroj: SITA)

Natalie Zea
Zobraziť galériu (20)
Natalie Zea  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate HudsonGoldie Hawn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu