Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Láska princa Harryho vo svadobnom: Pozrite sa na tú krásnu nevestu!

Meghan Markle a princ Harry spečatia svoju lásku svadbou. Zobraziť galériu (9)
Meghan Markle a princ Harry spečatia svoju lásku svadbou. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Biela jej pristane! Nielen fanúšikovia britskej kráľovskej rodiny sa tešia na máj, keď si svoje "áno" povedia princ Harry (33) a jeho snúbenica Meghan Markle (36). Budúca nevesta už začala s prípravami na svoj veľký deň a podľa medializovaných informácií už má za sebou prvú skúšku svadobných šiat. Keďže sa tmavovláska živí ako herečka, úlohu nevesty si už vyskúšala. Aha, ako vyzerala!

Hádam každá žena sa po zásnubách teší na výber svadobných šiat. Výnimkou nie je ani herečka Meghan Markle, ktorá sa už čoskoro stane súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Ako informuje portál mirror.co.uk, sympatická tmavovláska už absolvovala prvú skúšku róby, v ktorej sa počas svadby predvedie. 

Meno dizajnéra, ktorý má svadobné šaty ostrosledovanej nevesty na starosti, je zatiaľ prísne tajné. Je ale dosť pravdepodobné, že staví skôr na klasiku a nepôjde o nič výstredné, či extravagantné. „Osobne preferujem šaty, ktoré sú romantické,” vyjadrila sa v minulosti kráska, ktorá zrejme v tom čase ani netušila, že raz bude manželkou britského princa.

Nie je tajomstvo, že Meghan Markle je rozvedená. Úlohu nevesty si však vyskúšala aj keď bola modelkou prestížneho svadobného salónu z Kanady, či keď sa vydávala v seriáli Suits. Zábery krásnej herečky vo svadobnom nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu