Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britská celebrita hore bez: Ach jaj, fakt sa s týmto chváli?!

Danniella Westbrook Zobraziť galériu (4)
Danniella Westbrook (Zdroj: profimedia.sk)

ŠPANIELSKO - Ukázala ich! Danniella Westbrook (44) pravidelne plní stránky bulváru vo Veľkej Británii. Bývalá herečka totiž pod vplyvom drog spadla na úplne dno. Kvôli užívaniu kokaínu si dokonca zničila nosnú prepážku, ktorú jej museli operovať. Pod nôž však táto celebrita išla viackrát a absolvovala zopár skrášľujúcich zakrokov. Dala si spraviť i silikónové prsia, ktoré najnovšie otrčila paparazzom.

Danniella Westbrook prežívala v posledných dňoch nepríjemné chvíle. Musela totiž čeliť vyhrážkam, že sa na verejnosť dostanú jej pikantné fotky. Bývalá herečka sa rozhodla neprajníkov predbehnúť a na twitteri všetkých informovala, že už tieto nepríjemnosti rieši s právnikmi. „Dúfam, že moje telo vyzerá na tých fotkách skvele,” reagovala brunetka. 

Bývalá herečka sa rozhodla prísť na iné myšlienky v Španielsku. Tam na ňu natrafili paparazzi, ktorí neobišli naprázdno. Dannielle totiž v istej chvíli zhodila vrchný diel svojich bikín. Tie použila na to, aby si zopla vlasy. Všetkým tak ukázala silikónové prsia. Pohľad na nich v nás vyvoláva rôzne pocity... Čo na výkon plastických chirurgov hovoríte vy? 

FOTO Dannielly Westbrook hore bez nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu