Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdne úlovky Leoša Mareša: Živý Ken aj najsexi... To musíte vidieť!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nadšený! Hoci je Leoš Mareš (41) v našich končinách celebritou, za veľkou mlákou ho pozná asi málokto. Tam sa známy moderátor a rádiový spíker zmenil na obyčajného turistu, ktorý sa s nadšením vrhol na hviezdy svetového bulváru. Pozrite sa, kto bol jeho obeťou!

Leoš Mareš a jeho aktuálna partnerka Monika Koblížková si naplno užívajú spoločné chvíle. Rok 2018 vítali v Las Vegas, počas ďalších dní sa vyhrievali na Bora Bora a aktuálne zavítali do Los Angeles. Zo všetkých miest a celkom pravidelne posielajú fanúšikom pozdravy v podobe zaujímavých fotografií. 

K nim rozhodne patrí aj momentka, ktorá vznikla počas nákupov. Leoš totiž v uliciach natrafil na preplastikovaného živého Kena, ktorý si so známym českým moderátorom ochotne zapózoval.

Oveľa menej radosti prejavil líder kapely Maroon 5 Adam Levine. Mareš na neho natrafil počas basketbalového zápasu. Spevák sa s vyrehotaným Čechom vyfotil, avšak výraz jeho tváre prezrádza, že nadšený z toho vôbec nebol.  

Leoš Mareš počas nákupov natrafil na Rodriga Alvesa, ktorý je známy ako živý Ken.
Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš počas nákupov natrafil na Rodriga Alvesa, ktorý je známy ako živý Ken.  (Zdroj: Instagram)

Leoš Mareš bol nadšený zo stretnutia s Adamom Levinom, ktorý bol v minulosti zvolený za najsexi muža sveta. On jeho radosť príliš nezdieľal.
Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš bol nadšený zo stretnutia s Adamom Levinom, ktorý bol v minulosti zvolený za najsexi muža sveta. On jeho radosť príliš nezdieľal.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu