Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Angelina Jolie ohúrila v bielom, krásna Roberts s hrozným účesom!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (22)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Nie každej to vyšlo! Štvrtkový večer sa niesol v znamení odovzdávania cien Critics' Choice Awards. Prominentné dámy si už tradične dali záležať na svojom vzhľade. Pohľady prítomných na seba strhávala najmä Angelina Jolie (42), ktorá prišla prekvapivo v bielych šatách. Jej mladšia kolegyňa Emma Roberts (26) predviedla nový účes. Avšak, nadšený je z neho asi málokto.

V spoločnosti sa jej zapáčilo! Angelina Jolie sa po dlhšej odmlke vrátila na červený koberec. Svojou účasťou zaujala najskôr na odovzdávaní Zlatých glóbusov, pár dní na to žiarila na Critics' Choice Awards. 

FOTOGALÉRIU z odovzdávania cien Critics' Choice Awards nájdete TU>>

Známa herečka a ešte stále zákonitá manželka Brada Pitta si pri tej príležitosti obliekla biele šaty s rázporkom a výrazným zdobením v oblasti hrudníka. Keďže Angelina v poslednej dobe preferovala skôr outfity čiernej farby, pohľad na ňu mnohých prekvapil. 

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: SITA)

Prekvapivý bol aj účes herečky Emmy Roberts. Neter slávnej Pretty Woman zatúžila po zmene a jej čelo aktuálne zdobí ofina. No... zdobí. To je otázne. Nám sa nový zostrih blonďavej krásky príliš nepáči. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete pod článkom. 

Emma Roberts, Evan Peters
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angelina JolieEmma RobertsCritics' Choice Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu