Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Južanská kráska z novej rozprávky Zdeňka Trošku: Je z TOHO úplne paf!

Sára Sandeva Zobraziť galériu (10)
Sára Sandeva (Zdroj: CinemArt SK)

PRAHA - Česká herečka macedónskeho pôvodu Sára Sandeva s obrovským nadšením prijala ponuku stvárniť Haničku v novej rozprávke Zdeňka Trošku Čertoviny, ktorá príde do slovenských kín vo štvrtok.

„Keď som dostala od Zdeňka scenár a dostala sa mi informácia, že to bude rozprávka, tak som z toho bola úplne paf, pretože ja som na jeho rozprávkach vyrastala, najmä na Princeznej ze mlejna. A keď mi povedali, že to bude dosť podobné ako Princezna ze mlejna a že tá Hanička s tou Eliškou sú tiež v niečom podobné, tak som z toho bola veľmi šťastná. Je to krásny pocit, ale aj veľká zodpovednosť. Dúfam, že je to rozprávka, ktorá tu nebude len rok, ale že ju budú pozerať aj za desať - dvadsať rokov, napríklad aj moje deti,“ povedala v rozhovore 20-ročná rodáčka zo Skopje, ktorá si podľa vlastných slov našla vďaka nakrúcaniu veľa nových kamarátov.

Zdeněk dal dokopy ľudí, s ktorými som sa cítila ako s rodinou. Aj keď som mala počas natáčania voľno, tak som tam zostávala, bola som tam s nimi a bolo to veľmi fajn. Keby sa to natáčalo znova, hneď sa tam vrátim a celý ten proces si užijem odznovu,“ zasmiala sa Sandeva.

Mladá herečka sa do Južných Čiech, kde rozprávku nakrúcali, chystá aspoň vo svojom voľnom čase. „Určite tam zavítam, tie rybníky som si úplne zamilovala, a tá krásna príroda... Ale až keď bude teplo, ja som skôr ten letný typ, ako by som mala niekam chodiť v zime,“ dodala.

V pondelok sa konala slávnostná predpremiéra novej rozprávky Zdeňka Trošku.
Zobraziť galériu (10)
V pondelok sa konala slávnostná predpremiéra novej rozprávky Zdeňka Trošku.  (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: Sára Sandeva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu