Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Načapali ho pri... Hviezdneho Aleca Baldwina tieto FOTO nepotešia!

Alec Baldwin Zobraziť galériu (5)
Alec Baldwin (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Vždy v pätách! Život celebrít má aj svoje nepríjemné stránky. Vedeli by o tom hovoriť mnohé hviezdy, ktoré všadeprítomní paparazzi už neraz zvečnili v chúlostivých situáciách. Príliš lichotivé nie sú ani najnovšie fotky herca Aleca Baldwina (59). Bulvárni fotografi ho totiž nedávno zvečnili ako sa napcháva. Chudáčik, na fotkách pôsobí dojmom, akoby nikdy nejedol.

Hviezdy šoubiznisu v mnohých z nás evokujú dokonalosť. Bodaj by nie. Na červenom koberci vyzerajú fantasticky, v magazínoch sú bezchybné a aj na sociálnych sieťach sa prezentujú prevažne v dobrom svetle. Našťastie tu ale máme paparazzov. Tí sa pravidelne starajú o to, aby nám pripomínali, že aj celebrity sú len ľudia. 

V týchto dňoch sa im podarilo nafotiť Aleca Baldwina počas toho, ako si v New Yorku odskočil na pizzu. Ako vidno, známy herec bol poriadne hladný a na nezdravom jedle si riadne pochutnával. Ktovie, čo na tieto fotky povie jeho žena Hilaria, ktorá sa venuje jóge a preferuje zdravý životný štýl...

A možno nič. A bude rada, že manželk od nej nevyžaduje, aby ho obskakovala. Veď Hilaria pri troch malých deťoch a so štvrtým pod srdcom asi veľa času nazvyš nemá.  

FOTO napchávajúceho sa Aleca Baldwina nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu