Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Paparazzi FOTO Seleny Gomez v plavkách: Všetci riešia ten detail!

Selena Gomez Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Neušla ich pozornosti! Speváčka Selena Gomez (25) trávi tieto dni v slnečnom Mexiku, kde si užíva chvíle oddychu. Ako to už býva zvykom, pozornosti paparazzov neušla. Tí ju zvečnili počas šantenia v plavkách. Oveľa viac ako krivkami však zaujala obrovskou jazvou na stehne.

Speváčke Selene Gomez lekári v roku 2013 diagnostikovali lupus. Kvôli autoimunitnému ochoreniu podstúpila viacero liečení vrátane chemoterapie. V lete tohto roka poriadne zaskočila svojich fanúšikov, keď na instagrame prezradila, že podstúpila transplantáciu obličky. Brunetka v tom čase zverejnila nielen záber z nemocničného lôžka, ale aj fotku jazvy.   

Veľkú jazvu má Selena aj na stehne. Prezrádzajú to najnovšie paparazzi zábery, ktoré vznikli počas dovolenky v Mexiku. Z prítomnosti bulvárnych fotografov si však brunetka ťažkú hlavu nerobila. Úsmev na jej tvári prezrádzal, že si chvíle oddychu ozaj užíva.   

Viaceré médiá aj jej fanúšikovia na sociálnych sieťach riešia, či má spomínaná jazva súvis so zákrokom, ktorý podstúpila v lete. Selena sa k tomu zatiaľ nevyjadrila.  

Selena Gomez šantila vo vlnách. Paparazzom neušla veľká jazva na jej stehne.
Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez šantila vo vlnách. Paparazzom neušla veľká jazva na jej stehne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu