Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z rozvádzajúcej sa herečky je muž: Wau! A celkom fešák

Jennifer Garner je krásna žena. Zobraziť galériu (4)
Jennifer Garner je krásna žena. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nový rok, nová ja! Krásna herečka Jennifer Garner (45) v týchto dňoch poriadne prekvapila svojich priaznivcov. Na instagrame totiž zverejnila fotografiu, na ktorej je z nej pohľadný muž. Ako reagovali fanúšikovia? A čo brunetka na margo svojej premeny prezradila?

Sociálne siete boli v uplynulých dňoch plné vianočných fotografií a momentiek zo silvestrovských osláv. Fanúšikom sa takýmto spôsobom prihovárali aj mnohé celebrity. Priaznivcom sa pripomenula aj herečka Jennifer Garner. Zvolila však nezvyčajný spôsob. 

Sympatická brunetka totiž zverejnila fotografiu, na ktorej vyzerá ako celkom iný človek. Krátky mužský účes a brada z nej totiž spravili chlapa. „Nový rok, nová ja!” napísala k nej Jennifer. Našťastie, žiadnu zmenu pohlavia nepodstúpila. Ako vysvetlila, išlo len o premenu kvôli filmovej úlohe. 

Názov počinu však Garner nevyzradila. Prezradila ale, že momentka pochádza z roku 2011 a v nakrúcaní sa nepokračovalo. V tom čase totiž otehotnela s ešte stále zákonitým manželom Benom Affleckom.    

FOTO Jennifer Garner v prezlečení za muža nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu