Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Madonnina dcéra má pod pazuchou hotový prales: FOTO - Len na vlastné riziko!

Madonna s dcérou Lourdes. Zobraziť galériu (8)
Madonna s dcérou Lourdes. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je nechutné! Slávna speváčka Madonna (59) vítala rok 2018 žúrom, na ktorom nechýbali jej priatelia a najbližší. Dokazujú to príspevky na jej instagrame. Popová hviezda tam zverejnila aj momentku s dcérou Lourdes Leon (21), ktorá je síce sympatická, avšak pri pohľade na jej chlpaté pazuchy sa mnohým obráti žalúdok.

Nuž, sú to divošky! Hoci si väčšina žien potrpí na to, aby bolo ich podpazušie krásne hladké, nájdu sa aj výnimky preferujúce prirodzenosť. Svoje miesto majú dokonca i v šoubiznise. Spomenúť možno dcéry Demi Moore a Brucea Willisa, speváčku Miley Cyrus, dcéru zosnulého Michaela Jacksona - Paris, či hviezdnu Madonnu a jej Lourdes Leon.  

Práve posledná spomínaná opäť raz otrčila pred objektívom svoj "prales". Urobila tak počas toho, ako si zapózovala spoločne so slávnou mamou. Madonna sa momentkou pochválila na instagrame. „Rok 2018 sme na teba pripravené,” znie komentár k nej.   

„Lourdes nevyzerá byť veľmi pripravená. Čo tie chlpy pod pazuchou?” reagoval jeden z fanúšikov. „Fuj! Toto je dosť nechutné,” zhodli sa viacerí. Medzi priaznivcami známej speváčky sa však našli tiež takí, čo jej dcéru zastávali. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii.    

Spomínanú FOTO Madonny s dcérou Lourdes nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu