Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Salma Hayek vyrazila fanúšikom dych: Och, toto je pohľad pre bohov!

Salma Hayek Zobraziť galériu (5)
Salma Hayek (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ona je dokonalá! To si pri pohľade na Salmu Hayek povedia asi mnohí. Známa herečka oslávila v septembri 51. narodeniny, avšak z pribúdajúcich rokov si ťažkú hlavu robiť nemusí. Tmavovláska je stále rovnako krásna ako v mladosti, vrásky na jej tvári nenájdete a postavičku má... Skrátka tip-top!

Salma Hayek patrí k celebritám, ktoré rozhodne vedia zaujať. Nielen na filmovom plátne, na červenom koberci, ale aj postredníctvom sociálnych sietí. Fanúšikom sa v minulosti ukázala napríklad bez mejkapu, pomerne bežné sú aj provokatívne momentky. V týchto dňoch si zaručila pozornosť fotkou v plavkách.    

„Milujem oceán,” napísala k záberu krásna herečka. Ten si však všimal asi málokto. Jej fanúšikovia totiž v komentároch obdivovali skôr krásy jej tela. „Dychvyrážajúce,” znie jeden z nich. „Pohľad na teba nikdy neomrzí,” nešetrí chválami ďalší z herečkiných priaznivcov.   

Salma sa v rozhovoroch netají tým, že nie vždy si svoju figúru stráži. Aj napriek tomu je jej postava priam dokonalá. Zrejme za ňu vďačí aj jóge, ktorú si veľmi obľúbila. 

FOTO božskej Salmy Hayek v plavkách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu