Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO bruška ako dôkaz: Známej celebrite splnil najväčší sen tento zajačik!

Známa hviezda sa na instagrame pochválila fotkou zaobleného bruška. Zobraziť galériu (8)
Známa hviezda sa na instagrame pochválila fotkou zaobleného bruška. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Konečne! Do najznámejšej televíznej rodiny - klanu Kardashianovcov priletí bocian. A vraj rovno trikrát. Špekuluje sa o radostnej novinke v prípade najmladšej Kylie (20), 37-ročnej Kim vynosí tretie dieťatko náhradná matka, dohady o tehotenstve najnovšie potvrdila i jej mladšia sestra Khloé (33). Tá zverejnila na instagrame fotku rastúceho bruška, ktoré objímajú ruky budúceho otecka. Kto spravil z televíznej hviezdy tú najšťastnejšiu ženu pod slnkom?!

Už pár týždňov sa v médiách špekulovalo o tom, že Khloé Kardashian je tehotná. Plavovláska dohady nekomentovala, na verejnosti sa príliš neukazovala a ak, tak len vo voľnejšom oblečení. V týchto dňoch však svojich fanúšikov potešila priznaním, že je v radostnom očakávaní a pridala aj fotku rastúceho bruška. 

„Splnil sa môj najväčší sen. Budeme mať bábätko. Čakala som a čudovala sa, ale Boh mal plán.  Vedel, čo robí. Stále nemôžem uveriť tom, že naša láska vytvorila život,” pripísala Khloé k záberu, ktorý vyvolal veľké nadšenie.

Pri tej príležitosti sa vyznala zo svojich citov k budúcemu oteckovi. „Tristan, ďakujem, že ma miluješ, tak ako ma miluješ. Ďakujem ti, že sa ku mne správaš ako ku kráľovnej a najviac ti vďačím za to, že si zo mňa urobil matku,” reagovala plavovláska, pričom mladého basketbalistu vychválila tiež za to, ako pekne sa ku nej správa. 

Khloé Kardashian našla šťastie po boku o sedem rokov mladšieho basketbalistu.
Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian našla šťastie po boku o sedem rokov mladšieho basketbalistu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Khloé KardashianTristan Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu