Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Princ William ako ste ho NIKDY nevideli: Ľudia sa išli popučiť od smiechu!

Princ William sa pred kamerami odviazal Zobraziť galériu (9)
Princ William sa pred kamerami odviazal (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Tak toto vyšlo! Včera večer bolo na obrazovkách odvysielané podujatie s názvom The Royal Variety Performance, ktoré svojou účasťou poctili aj princ William a jeho tehotná manželka Kate. Brunetka si rôzne umelecké vystúpenia vychutnávala. No o najväčšie prekvapenie sa postaral práve jej urodzený manžel. To, čo predviedol pred kamerami, sa často nevidí. A verejnosť bola nadšená!

Ukázal, že má zmysel pre humor! The Royal Variety Performance je televízna variety šou, ktorej cieľom je vyzbierať finančné prostriedky na charitatívne účely. Patrónkou je kráľovná Alžbeta II. a nakrúcania sa pravidelne zúčastňujú členovia britskej monarchie.    

Tento rok padla voľba na princa Williama a jeho polovičku Kate. Podujatie sa konalo koncom novembra, no až teraz sa dostalo na televízne obrazovky. A mnohí diváci určite neľutovali, že si variety šou pozreli. William sa totiž postaral o moment, ktorý na sociálnych sieťach vyvolal poriadnu diskusiu. 

Moderátorkou akcie bola Miranda Hart, ktorej poznávacím znamením je aj tanec pripomínajúci cval koňa. A práve tieto pohyby princ William znázornil, keď ho k tomu jedno z účinkujúcich dievčat vyzvalo. 

„Tak toto je jedna z najlepších vecí, čo som vo svojom živote videla,” reagovala na twitteri nadšená diváčka. „Paráda! Jeden z najvtipnejších momentov tohto roka,” pridávali sa ďalší. Čo na tanček princa Williama hovoríte vy?     

VIDEO: Princ William predviedol, že má zmysel pre humor. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu