Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čudný outfit fešnej speváčky: Och, tak toto je desné!

Demi Lovato Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

FLORIDA - Celá v denime! Mladé speváčky veľmi dobre vedia, že k tomu, aby boli úspešné, im len talent nestačí. Dôležitý je tiež imidž. Spievajúce krásky preto často siahnú po provokatívnych, či zaujímavých outfitoch. Ich voľba však nie vždy dopadne dobre. Rozpačitá je napríklad aj kreácia, v ktorej sa počas uplynulého víkendu predviedla Demi Lovato (25).

Demi Lovato má postavičku zaoblenú na tých správnych miestach. Pohľad na jej odhalené krivky veru poteší nejedného chlapa. Speváčka na sociálnych sieťach rada zverejňuje provokatívne fotky a na červenom koberi, či pódiu sa už neraz predviedla v dráždivom outfite. 

Jeden taký vyvetrala aj v nedeľu večer, keď vystúpila na podujatí s názvom Jingle Ball. Tmavovláska mala oblečené čierne čipkované body a na ňom rifľovú bundu. Z rovnakého materiálu pozostávali aj speváčkine nezvyčajne strihané nohavice.

A hoci Demi v tomto kúsku odhalila stehná a zadoček, viacerí fanúšikovia na sociálnych sieťach sa zhodli, že jej outfit je príšerný. Čo naň hovoríte vy?

Demi Lovato sa predviedla v pomerne zvláštnom outfite.
Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato sa predviedla v pomerne zvláštnom outfite.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu