Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známemu raperovi nikto neverí: Tvrdí, že videl UFO!

Kendrick Lamar Zobraziť galériu (5)
Kendrick Lamar (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper Kendrick Lamar tvrdí, že ako dieťa videl UFO, nikto mu to však nechce veriť. Prezradil to počas rozhovoru v rozhlasovej relácii Howarda Sterna v rádiu Sirius XM. Neznámy objekt na oblohe podľa vlastných slov videl ako šesťročný. "Nemal by som o tom asi hovoriť, ale budem si za tým stáť. Nikto mi vtedy neveril a ani teraz mi nikto neverí," uviedol s tým, že to, čo videl, je neopísateľné, pretože to znie nereálne. "Nedáva to zmysel. Bol to taký surreálny moment," dodal.

Robin Quivers, ktorá reláciu so Sternom moderovala, sa 30-ročného umelca spýtala, či ho UFO aj unieslo. Na to rapper s humorom odpovedal, že zrejme áno. "Preto možno teraz robím hudbu. Ktovie. Možno mi dali energiu," povedal.

Kendrick Lamar Duckworth sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003. Po viacerých mixtapeoch a eponymnom EP z roku 2009 vydal debutový album Section.80 (2011), no výraznejší úspech zaznamenal až s druhou štúdiovkou Good Kid, M.A.A.D City (2012). Tá sa v rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na druhú priečku. Predvlani vydal album To Pimp A Butterfly, s ktorým dobyl okrem amerického aj britský rebríček, pričom nahrávka obsahuje napríklad singel i, za ktorý Lamar získal dve ceny Grammy. V roku 2016 si pripísal na konto ďalších päť zlatých gramofónikov. Štvrtý album Damn mu vyšiel tento rok v apríli a tiež sa dostal na vrchol Billboardu. Lamar je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú okrem neho tvoria Ab-Soul, Jay Rock a Schoolboy Q.

Viac o téme: Kendrick Lamar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu