Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smutný pohľad na hollywoodsku hviezdu: Och, vyzerá hrozne!

Nick Nolte si zahral aj po boku krásnej Julie Roberts. Zobraziť galériu (8)
Nick Nolte si zahral aj po boku krásnej Julie Roberts. (Zdroj: Touchstone Pictures)

MALIBU - Ako celebrita rozhodne nevyzerá! Nick Nolte svojho času žiaril pred kamerami a zhruba pred mesiacom pribudla na Chodník slávy hviezda s jeho menom. Keby ste však 76-ročného herca stretli počas všedného dňa na ulici, zrejme by ste ani netušili s kým máte tú česť. Prominentný dôchodca totiž úplne kašle na svoj zovňajšok a na verejnosť si to pokojne namieri hoci aj vo vykrčenom pyžame.

Z jeho šarmu už nič nezostalo! Hoci hollywoodske herečky dbajú o to, aby vyzerali dobre aj na staré kolená, v prípade ich mužských kolegov to však akosi neplatí. 80-ročný Jack Nicholson sa s pribúdajúcimi rokmi poriadne vykŕmil, vzhľadom rozhodne neohúri ani Nick Nolte. 

Herec, ktorý bol dvakrát nominovaný na Oscara a v roku 1992 bol časopisom People zvolený za najsexi muža sveta, by dnes pokojne zapadol medzi bezdomovcov. Dlhšie sivé vlasy má Nick stále strapaté, neupravená brada tiež nikoho neohúri a ako prezrádzajú paparazzi zábery, známy herec nosí prevažne rozgajdané, vykrčené a občas aj špinavé oblečenie. 

Príjemným prekvapením bolo, keď sa Nick Nolte koncom novembra ukázal na verejnosti učesaný, čistý a oblečený v obleku. Stalo sa tak pri príležitosti preberania hviezdy na Chodníku slávy. Tej sa teda dočkal až na staré kolená. Nicka môžete poznať z počinov Tenká červená čiara, Pán prílivu, Hulk, či Milujem problémy, kde si zahral po boku krásnej Julie Roberts. 

Chcete vedieť, ako vyzerá Nick Nolte v súčasnosti? FOTO nájdete v GALÉRII>> 

    

Viac o téme: Nick Nolte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu