Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hriešne narodeniny promi milenky: Nahá tehuľka s lupeňmi v rozkroku!

April Love Geary a Robin Thicke. Zobraziť galériu (7)
April Love Geary a Robin Thicke. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexi aj s bruškom! Na topkách sme vás už informovali, že mladá milenka speváka Robina Thicke (40) - April Love Geary (23) nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Ani blížiace sa mamičkovské povinnosti a pribudajúce kilogramy ju však neodradia od toho, aby provokovala opačné pohlavie. Pri príležitosti svojich nedávnych narodenín zverejnila na instagrame fotku, ktorá pošteklila fantáziu mnohých pánov.

Modelka April Love Geary patrí k ženám, ktoré priam zbožňujú provokatívne outfity. Aj vďaka nim a tiež sexi krivkám sa jej podarilo očariť známeho speváka Robina Thicke. Tomu už čoskoro porodí dieťatko. Umelec má už 7-ročného syna s bývalou manželkou.  

Sympatická brunetka dbá o to, aby sa svojmu partnerovi páčila aj v čase radostného očakávania. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov. Dokazuje to fotografia, ktorú zavesila na web pri príležitosti svojich narodenín. April Love Geary na nej leží v posteli s roztvoreným županom, pričom jej prsia a intímne partie zakrývajú lupene ruží.

Sexi FOTO budúcej mamičky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu