Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Snúbenica princa Harryho: Vianoce strávi s kráľovskou rodinou

Princ Harry a Meghan Markleová Zobraziť galériu (5)
Princ Harry a Meghan Markleová (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Snúbenica britského princa Harryho Meghan Markleová strávi vianočné sviatky s britskou kráľovskou rodinou. Oznámil to v stredu Kensingtonský palác s tým, že Markleová bude spoločne s kráľovnou Alžbetou II. a ďalšími členmi kráľovskej rodiny sviatkovať v ich vidieckom sídle v obci Sandringham v grófstve Norfolk ležiacom severne od Londýna.

Palác podľa agentúry AP ďalej uviedol, že v Sandringhame by mali okrem Harryho s Meghan tráviť Prvý sviatok vianočný i vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea, teda princ William a jeho manželka Kate. Členovia britskej kráľovskej rodiny tradične trávia vianočné sviatky v Sandringhame. Na Štedrý deň sa obdarúvajú darčekmi a na Prvý sviatok vianočný sa zúčastňujú na bohoslužbe v miestnom kostole. Následne absolvujú slávnostný obed a niekedy sa tiež prechádzajú v miestnom lese. 

Princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markleová (36) oznámili 27. novembra svoje zasnúbenie. Kensingtonský palác neskôr informoval, že dvojica sa zosobáši v máji 2018 v Kaplnke svätého Juraja na Windsorskom zámku. Harry plánuje so svojou snúbenicou v najbližších mesiacoch cestovať Spojené kráľovstvo, aby Meghan ešte pred sobášom spoznala jeho vlasť.

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu