Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dwayne The Rock Johnson bude opäť otcom: Pozná už aj pohlavie bábätka

Dwayne Johnson Zobraziť galériu (5)
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, bude trojnásobným otcom. Štyridsaťpäťročný rodák z kalifornského Haywardu v pondelok prostredníctvom služby Instagram oznámil, že jeho partnerka Lauren Hashian je opäť tehotná a znova čakajú dievčatko.

Spolu s radostnou správou zverejnil fotografiu ich dcéry Jasmine ako sedí pod vianočným stromčekom a nad hlavou má pripnutý papier s nápisom "Je to dievča". "Naša Jasmine Lia by chcela oznámiť niečo veľké - je to dievčatko! S Lauren sme nekonečne vďační za toto požehnanie, keďže na jar privítame na svete naše druhé bábätko. Plus, Jazzy sa nevie dočkať, ako bude sekírovať a ochraňovať svoju malú sestru," napísal Johnson k fotografii a dodal, že aj keď je v obklopení samých žien, nič by na tom nezmenil.

Jasmine, ktorá sa narodila predvlani v decembri, je prvým spoločným potomkom Johnsona a Hashian. Herec má okrem toho ešte 16-ročnú dcéru Simone s bývalou manželkou Dany Garcia, s ktorou bol ženatý v rokoch 1997 - 2007.

Dwayne Douglas Johnson debutoval na striebornom plátne malou úlohou Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión (2002), vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu.

Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013), Hercules (2014), San Andreas (2015), Centrálna inteligencia (2016), Pobrežná hliadka (2017) alebo ako agenta Lukea Hobbsa zo série Rýchlo a zbesilo.

Viac o téme: Dwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu