Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aktuálna FOTO krásnej Kidman vás šokuje: Preboha, Nicole, si to vôbec ty?!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úplne iná! Blonďavá hriva a bledá žiarivá pleť sú typické poznávacie znamenia herečky Nicole Kidman (50). Tá chodieva do spoločnosti vždy pekne upravená a vďaka skrášľujúcim zákrokom sú pre ňu vrásky neznámym pojmom. Nečudo, že pri pohľade na jej najnovšie paparazzi zábery zostanú mnohí zaskočení. Známa kráska sa totiž vďaka maskérom zmenila na nepoznanie. Aha!

Nicole Kidman je nielen šarmantná žena, ale aj talentovaná herečka. Dokazujú to viaceré nominácie a ocenenia, ktorými sa môže pochváliť. Najnovšie má šancu získať Zlatý glóbus za účinkovanie v seriáli Big Little Lies. „Som veľmi vďačná za túto príležitosť a tiež to, že môžem na tomto počine spolupracovať s mojími priateľmi,” poznamenala v nedávnom rozhovore herečka.

V týchto dňoch však Nicole nakrúca krimi thriller s názvm Destroyer, kde stvárňuje policajnú detektívku. Ako prezrádajú zábery z nakrúcania, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom, blondínka sa kvôli tejto úlohe dosť zmenila. 

Blonďavú hrivu má skrytú pod hnedou parochňou s kratšími vlasmi, za zmienku stojí aj čudný mejkap, vďaka ktorému vyzerá herečkina tvár unavene a strhane. Ako policajná detektívka si Nicole oblieka aj outfity, ktoré by sme na nej inak zrejme nevideli. Voľné rifle a obyčajné čierne tričko totiž nepatria medzi obľúbené módne kúsky tejto šarmantnej päťdesiatničky.   

Aktuálnu FOTO herečky Nicole Kidman nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu